About us

Aangenaam, wij zijn Sharda Doerdjan (1975) en Asheesh Doerdjan (1970), beiden gediplomeerde gewichtsconsulenten verbonden aan FQ coaqing te Paramaribo-Suriname.

Wij willen graag Vitaal en Gezond Oud Worden. Om zo lang mogelijk van allemaal leuke dingen te kunnen genieten. Onze gezondheid is immers ons belangrijkse bezit! Daarom streven wij ernaar middels balans in voeding, bewegen, rust en stressvermijding onze wens te realiseren.

Wij geloven niet in goed en fout, wel in oorzaak en gevolg. Alles wat je doet en laat, heeft een bepaald gevolg. Zo ook onze keuze qua voeding, beweging en rust en daarnaast het omgaan met en vermijden van stress. Ons leefpatroon in het algemeen dus en het resultaat daarvan op onze gezondheid.

Ons Motto is “Walk Your Talk”: wij leven zelf ook volgens onze adviezen: doen wij dit niet, dan geven wij qua gezond leefpatroon ook geen goed voorbeeld aan onze clienten. Wij delen onze visie graag, zodat ook anderen hier profijt van zouden kunnen hebben. En wij allemaal uiteindelijk door onze keuze voor een Healthy Lifestle ernaar streven om Vitaal en Gezond Oud te worden.

Heb je zelf moeite met het vinden van jouw balans en/of weet je niet waar je die moet zoeken. Wij staan jou daar graag bij!

Onze clienten in Suriname begeleiden wij middels persoonlijke en/of e-mailconsults, terwijl onze clienten in Nederland via de e-mail worden begeleid.

Interesse in onze begeleiding?

Spreekt onze methode u aan, mocht u interesse hebben in ons begeleidingstraject en/of heeft u gewoon nog enkele vragen? Mail ons gerust op info@fq-coaqing.com (let wel, coaQing met en Q). Alle e-mails beantwoorden wij altijd binnen 1 werkdag!

Vitale groeten,

FQ-COAQING

Sharda Doerdjan & Asheesh Doerdjan

 

Leave a Reply

*